Toiminnot

Suomen Nettisaitin kotisivut uusittu

Päivitimme kotisivumme 4.4.2011. Uusi ilmeemme kuvastaa paremmin osaamistamme ja suunnittelimme sivut talon sisällä. Meidän pääosaamisemme on ohjelmointi, mutta kyllä meiltä graafinen suunnittelukin sujuu! Laajennamme ja päivitämme kotisivujamme myös jatkuvasti.

Lisäksi päivitimme sivujamme 14.5.2012, jolloin lisäsimme palvelut ja tuotteet -sivut, sekä referenssejä ja toiminnanjohtajan CV:n yhteystiedot-sivulle.

Nyt käytössämme on oma Nettisaitti Platform, lyhyesti NP-tieto-, viestintä- ja julkaisujärjestelmämme, joka soveltuu monipuolisesti kaikkeen internetin kautta tapahtuvaan toimintaan. Emme haluaisi kehua, mutta internetin standardeihin (W3C) perustuvan NP-järjestelmämme on varmasti parhaimpia moni-julkaisu- ja viestintäjärjestelmiä.

Nettisaitti myös kehittää jatkuvasti NP-järjestelmää eteenpäin ja päivittää soveltumaan uusiin haasteisiin. Lupaamme, että meiltä ei löydy tietoturvareikiä samaan tahtiin kuin avoimen ja suljetun lähdekoodin ohjelmistoista. Tietoturvareikiä etsitään jatkuvasti ja reiät pyritään korjaamaan mahdollisimman nopeasti.

Me myymme NP-järjestelmäämme Software as a Service-periaatteella (SaaS), eli avaimet käteen periaatteella näin suurellisesti laitettuna, eli asiakkaan ei tarvitse pitää huolta sivujen toiminnasta ja taustajärjestelmistä, vaan hän voi keskittyä olennaiseen, eli esim. yrityksensä kotisivujen ajankohtaisten uutisten, blogin ja/tai verkkokaupan ylläpitoon. Me myös koulutamme sinut ytimekkäästi ja nopeasti NP-järjestelmän osaajaksi ja aina tämä ei ole edes tarpeen, koska NP-järjestelmämme on erittäin helppokäyttöinen ja luonteva käyttää!

Täytä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä nyt!