Toiminnot

N3-järjestelmän siirto uusille palvelimille

Kaikkien asiakkaidemme kotisivut siirrettiin eilen illalla uusille palvelimille ja näillä palvelimilla pitäisi kapasiteettia olla nyt muutamalle sadalle asiakkaalle ja lisäksi turvallisuus parantui, koska käytämme palvelimissa salausta ja muita toimijoita ei samoilla palvelimilla ole. Siirryimme siis virtuaalipalvelimista täysiverisiin palvelimiin ja tämä siirto sujui täysin ilman katkoja modernien teknologien käytön ansiosta! Siirrämme vielä alkuvuoden aikana sähköpostit, postituslistat ja kalenterit uusille palvelimille - tiedotamme tästä lisää, kun se on ajankohtaista.

N3-järjestelmä myös päivittyy keväällä uuteen, jolloin kotisivuja voidaan tehdä entistä monipuolisemmin ja muokata entistä helpommin.

Testimittauksissa palvelinten muuntaminen yrityksen itse luomaan klusteroituun ja korkeastisaavutettavaan palvelinarkkitehtuuriin toi parhaimmillaan jopa 6.5x kertaisen hyödyn sivujen latausnopeuksissa, eli tässä muutos oli 6.02s latausnopeudesta 0.925s latausnopeuteen, eli muutos on siis huomattava ja erittäin positiivinen.